Alizavos Žolinių šventės futbolo 5x5 turnyras

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2024-08-19
  • Kategorija: Renginiai

Rugpjūčio 15 d. Alizavoje vyko Žolinių šventės futbolo 5x5 turnyras. Dalyvavo keturios komandos - "Salamiesčio", "Kupiškio", "Alizavos pagrindinė" ir "Alizavos vaikai".

Pirmose rungtynėse susitiko "Kupiškio" ir "Alizavos vaikų" komandos. 5 :1 nugalėjo "Kupiškio" komanda.

Antrose rungtynėse susitiko "Salamiesčio" ir "Alizavos pagrindinė" komandos. Varžovų jėgos buvo lygios, pasibaigus laikui rezultatas 3:3. Nugalėtojai išaiškinti mušant baudinius. Mantas Babachinas atlaikė visus "Salamiesčio" komandos žaidėjų smūgius ir pats įmušė savo komandai lemiamą smūgį. "Alizavos pagrindinė" komanda laimėjo rezultatu 4:3.

Dėl III vietos varžėsi "Salamiesčio" ir "Alizavos vaikų" komanda. Stipresni buvo "Salamiesčio" komandos futbolininkai. Geriausias vaikų komandos žaidėjas buvo Kęstutis Micėlius.

Finalinėse rungtynėse susitiko "Kupiškio" ir "Alizavos pagrindinė" komandos. Alizaviečius į priekį vedė Kęstutis Gilbrantas ir Dovydas Barzevičius. Gynyboje puikiai žaidė Eisvydė Nakaitė ir Aida Melaikaitė. O vartus gerai saugojo Mantas Babachinas. Kupiškėnų komandoje geru žaidimu išsiskyrė Valius Kucinas. Nugalėtojai buvo išaiškinti mušant baudinius, I vietą laimėjo "Alizavos pagrindinė" komanda.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro taurėmis ir Alizavos bendruomenės pirmininko Broniaus Kaminsko įsteigtais prizais.

Varžybų vyr. teisėjas Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro sporto instruktorius Ričardas Puntuzas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
Naujienų archyvas