Europos judumo savaitės renginiai. Rytinė mankšta

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2022-09-16
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien prasidėjo didžiausia tvaraus judėjimo kampanija pasaulyje – Europos judumo savaitė, kurios metu vyks įvairūs renginiai, skatinantys aktyviai judėti ir bendrauti, tvariau keliauti, rinktis mažiau taršias transporto priemones.

Prie šios gražios ir prasmingos akcijos prisijungė Kupiškio rajono savivaldybės administracijos ir Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro darbuotojai, ankstų rugsėjo 16-osios rytą pradėję rytine mankšta miesto centrinėje aikštėje. Gerų emocijų ir puikios nuotaikos netrūko – už tvarią Europą pajudėti susirinkę darbuotojai džiaugėsi gaiviu oru ir rytine mankšta pradėję Judumo savaitę.

Dėkojame Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Infrastruktūros skyriaus vyr. specialistei Sonatai Samulėnienei už šią gražią idėją, Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro direktorei Ingridai Tuskienei už pravestą smagią ir aktyvią rytinę mankštą, bei dėkojame visiems, nepatingėjusiems ir prisijungusiems prie šios prasmingos iniciatyvios!

Fizinis aktyvumas – tai mūsų gyvenimo sveikata. Linkime, kad kiekviena savaitė būtų judumo savaitė, su kuo daugiau įvairios, linksmos, naudingos ir sveikos veiklos!

Kviečiame visus gyventojus aktyviai palaikyti šią prasmingą iniciatyvą ir judėti tvariau jau šiandien. Sužinoti, kokie renginiai vyks Kupiškio rajone, galite čia https://mobilityweek.eu/participating-towns-and-cities/...

Nuotraukos:
Asta Vilimė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos