LIF taurės I etapo ir Karaliaus Vilhelmo kanalo irklavimo regata

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2023-04-24
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 22 d. Drevernoje atidarytas irklavimo sezonas. LIF taurės I etapo ir Karaliaus Vilhelmo kanalo irklavimo regatos dalyvius džiugino puikus oras. Pasivaržyti pirmose sezono varžybose ant vandens atvyko sportininkai iš visų irkluojančių miestų.

Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centrui atstovavo Emilija Riaubaitė ir Edgaras Šlapelis, o Domantas Riauba atstovavo Ozo gimnazijai ir Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centrui.

LIF taurės I etapo varžybose ir Karaliaus Vilhelmo kanalo irklavimo regatos vyrų vienviečių valčių klasėje Domantas Riauba iškovojo 8 vietą.

Jaunieji Kupiškio irkluotojai Emilija ir Edgaras taip pat startavo šauniai. Emilija Riaubaitė Karaliaus Vilhelmo kanalo irklavimo regatos jaunių merginų vienviečių valčių klasėje pelnė 9 vietą, nors buvo viena iš jauniausių dalyvių. LIF taurės I etapo bendroje moterų vienviečių valčių klasėje Emilija iškovojo 13 vietą, o šioje valčių klasėje nugalėjo olimpietė Donata Karalienė.

Edgaras Šlapelis Karaliaus Vilhelmo kanalo irklavimo regatos jaunių vaikinų vienviečių valčių klasėje iškovojo aukštą 10 vietą. Bendroje įskaitoje vyrų vienviečių klasėje Edgaras iškovojo 23 vietą. Iš viso varžėsi 42 vienvietininkai. Edgaras į priekį praleido tik vieną savo bendraamžį, nors buvo vienas iš jauniausių dalyvių.

Irkluotojams trumpai atsikvėpus, jau ateinantį savaitgalį laukia atrankinė-komplektuojamoji regata į Lietuvos rinktinę. Šiose varžybose jėgas išmėgins Emilija ir Domantas Riaubai. Irkluotojams linkime kuo lengvesnių yrių ir sėkmingų startų šiose varžybose.

Irklavimo mokytoja L.Šližauskienė

Nuotraukų autorė Asta Zablockytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
Naujienų archyvas