2023 m. Kupiškio rajono geriausių sportininkų apdovanojimų šventės akimirkos

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2023-12-29
  • Kategorija: Renginiai

2023 m. gruodžio 15 d. Kupiškio Kultūros centro salėje įvyko „Geriausių rajono 2023 m. sportininkų, sporto iniciatyvų apdovanojimo šventė“. 57 nominantus apdovanojimams pasiūlė sporto klubų vadovai, bendrojo ugdymo mokyklų bendruomenės, seniūnijų sporto organizatoriai, Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro sporto mokytojai.

Kupiškio r. savivaldybės meras gerb. Algirdas Raslanas sveikino visus susirinkusius su 2023 metais iškovotomis pergalėmis, pabrėžė kūno kultūros ir sporto svarbą kiekvienam iš mūsų, įteikė padėkas ir atminimo dovanėles ilgametei sporto mokyklos stalo teniso mokytojai Adelei Gaškienei ir P. Matulionio progimnazijos fizinio ugdymo mokytojai Norbertai Savickienei už viso gyvenimo indėlį į Kupiškio rajono sportą.

Pagerbti Kupiškio sportui nusipelniusių asmenų, nešini padėkomis ir rėmėjų įsteigtais prizais, į scena kopė Seimo narys Jonas Jarutis ir jo patarėjas Virginijus Umbra, Seimo nario Vidmanto Kanopos patarėja Liudvika Raslanienė, Seimo nario Valdemaro Valkiūno visuomeninis konsultantas Antanas Meškonis.

Ačiū Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgitai Trifeldienei, jos pavaduotojui Vytautui Knizikevičiui sveikinusiems jaunuosius sportininkus, įteikusiems atminimo dovanėles.

Ačiū UNA kolektyvui ir jo vadovei Joanai Jankauskienei, krepšinio palaikymo komandos šokėjoms, studijos „VYJA“ šokėjams savo pasirodymais pradžiuginusiais susirinkusiuosius.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos