Trakuose vyko a.a. trenerio Alfonso Mikšio atminimui skirtos irklavimo varžybos "ALFA JUNIOR"

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2022-07-21
  • Kategorija: Didžiuojamės
Š.m. liepos 20 d. Trakuose vyko a.a. trenerio Alfonso Mikšio atminimui skirtos irklavimo varžybos "ALFA JUNIOR". Šiose varžybose dalyvavo 2006 m. gimę ir jaunesni irkluotojai iš Trakų, Vilniaus, Birštono ir Kupiškio, kurie varžėsi 500 m nuotolyje.
Kupiškiui atstovavo 7 jaunieji irkluotojai: Emilija Riaubaitė, Neringa Kalinauskaitė, Edgaras Šlapelis, Gabrielis Petrulis, Laimis Tamošiūnas, Matas Šakickas ir Majus Gabriūnas.
Jauniausiųjų grupėje vienvietininkai Emilija Riaubaitė ir Edgaras Šlapelis pelnė pirmąsias vietas. Emilija kartu su Neringa Kalinauskaite porinių dviviečių valčių klasėje iškovojo 1 vietą. Neringa jaunučių grupėje vienviete iškovojo 2 vietą.
Majus Gabriūnas vienviečių valčių klasėje savo amžiaus grupėje iškovojo 3 vietą. Gabrielis Petrulis ir Laimis Tamošiūnas porinių dviviečių valčių klasėje užėmė 2 vietą. Vaikinų keturvietė Gabrielis Petrulis, Laimis Tamošiūnas, Matas Šakickas ir Majus Gabriūnas iškovojo 1 vietą.
Sveikiname centro auklėtinius su iškovotais medaliais. Nors Trakų Galvės ežeras pasitiko nemažomis bangomis ir dideliu vėju, tačiau jaunieji irkluotojai susitvarkė ir su jauduliu, ir su gamtos kliūtimis bei įgijo neįkainojamos patirties.
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos