Šiaulių miesto irklavimo čempionatas

  • Paskelbė : Mantas Vilimas
  • Paskelbta: 2022-10-14
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 1 d. varžydamiesi Šiaulių miesto irklavimo čempionate irkluotojai uždarė sezoną ant vandens. Varžybose be šeimininkų šiauliečių dalyvavo Klaipėdos, Vilniaus ir Kupiškio irkluotojai.

Sporto centrui atstovavo gausi komanda: vienuolika irkluotojų ir vienas savanoris.

Vaikų grupėje vienvietėmis aukso medalius iškovojo Emilija Riaubaitė ir Edgaras Šlapelis. Trečiąją vietą vienviete vaikų grupėje pelnė Gustas Kukenys, o Deividas Žalnieriūnas finišavo šeštas. Edgaras Šlapelis su Gustu Kukeniu iškovojo pirmą vietą ir porinių dviviečių valčių klasėje vaikų grupėje.

Emilija Riaubaitė su Neringa Kalinauskaite iškovojo pirmąją vietą porinių dviviečių valčių klasėje jaunučių grupėje. Neringa vienviete pelnė sidabro medalį.

Jaunučių vienviečių valčių klasė buvo gausiausia. A finale trečiąją vietą ir bronzos medalį pelnė Majus Gabriūnas. Majus visą nuotolį kovojęs su šiauliečiu pačią paskutinę sekundę sugebėjo kirsti finišo liniją anksčiau už varžovą. Labai gerai startavo ir Mantvydas Totoris, kur laimėjo B finalą, o bendroje įskaitoje užėmė 7 vietą. Tačiau Mantvydo laikas jo amžiaus grupėje buvo penktas.

Porinių dviviečių valčių klasėje jaunučių grupėje Laimis Tamošiūnas ir Gabrielis Petrulis praleidę į priekį šeimininkus iškovojo sidabro medalius. Porinių keturviečių valčių klasėje Laimis Tamošiūnas, Gabrielis Petrulis, Matas Šakickas ir Majus Gabriūnas iškovojo aukso medalius.

Pačių vyriausių jaunių grupėje vienviečių valčių klasėje Miglė Tamošiūnaitė iškovojo bronzos medalį.

Varžybose savanoriavo ir padėjo teisėjams fiksuoti rezultatus Dominykas Jasaitis.

Džiaugiamės ir didžiuojamės irkluotojų rezultatais ir sėkmingu sezonu! Smagu matyti irkluotojus tobulėjančius, kiekvienose varžybose kovojančius, įveikiančius naujus iššūkius!

Irklavimo mokytoja Laimutė Šližauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos